WiFi Minikytkin 2* 5A

, , , , , , ,

WiFi Minikytkin + Viikkoajastin

WiFi minikytkin soveltuu kahden valaisimen (etä-)ohjauksen ja ajastukseen kännykällä, ja se mahdollistaa myös valojen paikallisen ohjauksen valokatkaisijasta. Pienikokoinen älykytkin liitetään WiFi verkkoon ja asennetaan kytkentärasiaan vanhan valokatkaisijan taakse. Älykytkimen viikkokello soveltuu myös kahden releohjatun lämmitysjärjestelmän ajastukseen omien viikko-ohjelmien mukaan.

  • Tehonkesto 2* 5A / 1150W (malli 1* 10A / 2300W lopussa)
  • Älykytkimen viikkokalenteriin voi määritellä useita aikaohjelmia
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta
  • Virtakytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin eli et tarvitse älykoti ohjainta (hub)
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön

WiFi Minikytkin 2* 5A Kytkentärasiaan

Pienikokoinen WiFi minikytkin mahtuu kytkentärasiaan valokytkimen alle ja se soveltuu esim. valaisinryhmän ohjaukseen perinteisesti keinukytkimellä ja etänä kännykällä. Älykytkin liitetään suoraan langattomaan WLAN -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta (hub, gateway). Ilmainen TUYA Smart Life sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android).

WiFi minikytkimen mallista riippuen voit ohjata kahta max 1150W / 5A (malli 1* 10A / max 2300W lopussa) sähkölaitetta tai valoa. Mainitse haluamasi malli tilauksen lisätiedoissa, hinta on sama molemmille. Tutustu myös 1* 16A malliin.

Älykytkimen ominaisuudet ja käyttöönotto on kerrottu kattavasti tässä video-ohjeessa. Älykytkimen paritus WiFi -verkkoon on ohje alkaa videon 4:09 kohdalla.

Lyhyesti kerrottuna virtakytkimen saa paritustilaan kääntämällä johdonsuojaa nopeasti 5x On-Off-On-Off-On, jonka jälkeen kytkimestä alkaa kuulumaan jatkuva nopea piip-piip-piip ääni noin 2 min ajan. Mikäli teit tuon On-Off-On-Off-On liian hitaasti, niin kuuluu hidas piip-piip-piip. WiFi verkko nimeltä Smart-Life-xxx ilmestyy näkyviin, mutta paritus ei onnistu.

Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa TUYA Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Minikytkin 2* 5A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...