UVC Ilmalämpöpumppuun

, , , ,

Sisäilmaa desinfioiva UVC LED valolista 230V AC

UVC valo pilkkoo ilmassa leijailevien viruksien ja bakteerien DNA ketjuja. Ilmalämpöpumpun tai tuulettimen sisälle asennettavat Ultra Violet LED valolistat lähettävät valon aallonpituuksia 270-280 nm ja 405 nm. Näemme ne väriltään sinertävänä valona. Auringosta tulevalta UV-säteilyltä pyrimme suojautumaan vaatteilla, päähineillä ja aurinkorasvoilla, mutta Ultra Violet valon aallonpituuksia voidaan hyödyntää pintojen ja hengitysilman desinfioinnissa. UV-C valon aallonpituus pilkkoo tehokkaasti bakteerien ja viruksien DNA ketjuja. Tutustu myös Säteilyturvakeskuksen ohjeeseen ”UV-C-säteilyn käyttö desinfioinnissa”.

Lämpöpumpun sisälle asennettavan UVC LED 10W valaisimen tiedot:

 • Ledien määrä: 2 kpl UVC ja 8 kpl UVA
 • Light Source Power
  • 1,3W UVC
  • 5,3W UVA
 • Radiant Power
  • 20 mW UVC 270-280 nm
  • 3100 mW UVA 405 nm
 • Sisäkäyttöön IP20
 • Käyttölämpötila -30C ~ +80C
 • Teho: 10W. Käyttöjännite: AC 100-305V / 50-60Hz
 • LED listojen arvioitu käyttöikä 10.000 tuntia
 • Hyväksynnät: CE, RoHS
 • Takuu 1 vuosi ED50

HUOM! Seuraava toimitus saapuu helmikuussa 2021. Mikäli ilmalämpöpumppuun asennettava UV desinfiointivalaisin kiinnostaa, niin laita tilaus sisään ja olet jonossa. Ilmoitamme kun laitetta on Suomessa heti toimitukseen ja lähetämme laskun. Nämä menee tilausjärjestyksessä ja toimitamme laitteet vasta maksusuorituksen jälkeen.

149,90

Varasto loppu

Desinfiointivalo UVC Ilmalämpöpumppuun on uutta tekniikkaa

Toimistojen ja parkkihallien perinteisiä loisteputkia vaihdetaan LED putkiin, ja samalla tavalla LED teknologialla toteutetaan myös desinfiointiin käytettävät UV-C LED valot. LED valo on erittäin tarkasti säädettävissä niin valon intensiteetin ja aallonpituuden, kuin syttymisen ja sammumisen suhteen. LED teknologian energiantarve on pieni, eikä valaisin tuota liiemmin lämpöä.

Ultra Violet UV valon perinteiset käyttökohteet

UV valoa lähettäviä desinfiointilaitteita on toteutettu vuosikymmeniä loisteputkitekniikan avulla. Niitä on käytetty ruoan tuotantolinjoilla pakkausmateriaalien desinfiointiin, sekä vesilaitoksissa vedenpuhdistukseen ilman kemikaaleja. Nämä lamput säteilevät laajasti ultravioletti valon aallonpituuksia 200-280 nm.

 

Lue lisää UV valon spektristä ja kuinka se pilkkoo DNA ketjuja

Hengitysliitto – UV-säteilyyn perustuvat laitteet
Sinivalo koronavirus desinfioinnissa – Karjalainen 19.3.2020
How UVC Works
UVC Facts

OmaVahti on ammattitaitoinen, joustava ja yhteistyökykyinen kumppani. Lue lisää asiakkaillemme toteuttamista projekteista! Tutustu myös alta löytyviin Telldus Älykoti aloituspakettiin sekä Aeotec 6-in-1 anturiin, joka mittaa mm. UV valon määrää reaaliajassa.

Energosave on Valaistuksen Asiantuntija – Energiatehokas LED Valaistus ja UV Valo Desinfiointi

Energosave on erikoistunut desinfioivien UV valaisimien, sekä energiatehokkaiden LED valaisimien ja valaistusratkaisujen toimittamiseen toimisto- ja liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä asuinkiinteistöihin.

Tuotetarjonnan lisäksi Energosave auttaa asiakkaitaan valaistussuunnittelussa, energiansäästölaskelmissa sekä investointien takaisinmaksulaskelmissa. Liiketoiminta perustuu valaistuksen osaamiseen ja hyvien valaisinratkaisujen tarjoamiseen.

Ratkaisut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UVC Ilmalämpöpumppuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...