Ouman EH-60 Päivitys

, , , ,

Reaaliaikanen Näkymä Taloon ja Hälytykset

Milloin viimeksi tarkastit Ouman järjestelmä palo- ja murtohälytyksien sekä akun toimivuuden? Onko lämmityksen kanssa ongelmia tai kirpaiseeko talven sähkölasku? Ouman järjestelmän toimivuus kannattaa tarkastaa 2-4 vuoden välein ja OmaVahti älykoti päivitys parantaa huvilan etävalvonta ja -ohjaus ominaisuuksia nykypäivän tasolle.

Toimituksen ja palvelun sisältö:

  • Ouman järjestelmän asetusarvojen ja hälytysnumeroiden tarkastus ja säätö etänä
  • Palo- ja murtohälytyksien toimivuuden tarkastus yhdessä sinun kanssa etänä puhelimessa
  • Telldus ZNET aloituspaketti
  • Kohteen valvonta ja ohjaustarpeiden selvitys. Telldus järjestelmän räätälöinti ja lisälaitteiden valinta
  • Telldus aloituspaketti laitteiden käyttöönotto ja aloitusasetusten (hälytykset, ohjaukset, aikaohjelmat) tarpeidenne mukaan
  • Lämpömittarit ja liiketunnistimet sekä Telldus älykoti ohjaimen asennatte omatoimisesti sopiviin paikkoihin kohteessa

Aikoinaan Ouman EH-60 oli pätevä ratkaisu vapaa-ajan asunnon tai pienen liikekiinteistön ohjaus-ja valvontatarpeisiin

Ouman EH-60 on edelleen luotettava järjestelmä sähkölämmityksen ohjaukseen ja palohälytyksiin tekstiviestein. Järjestelmään ei kuitekaan saa enää uusia ominaisuuksia softapäivityksien kautta ja se kaipaa rinnalleen nykyaikaisen kännykkä Appilla ja netissä toimivan älykoti järjestelmän.

Telldus ZNET Älykoti toimii näppärästi Oumanin rinnalla ja kaikkea ei tarvitse uusia kerralla. Pääset alkuun alle 400€ investoinnilla ja tarkemman lämmityksen ohjauksen vuoksi säästät tuon summan jo 2-3 ensimmäisen talven sähkölaskuissa. Telldus järjestelmän peruskäyttö on ilmaista. Aloituspaketin mukana tulee 3kk ilmainen tutustumisjakso Telldus Premium LIVE palveluihin, tämän jälkeen LIVE Premium maksaa vain 25€ vuodessa.

Klikkaa ja tutustu Telldus älykotiin ja sen etävalvonta ja -ohjaus mahdollisuuksiin netissä! Ouman + Telldus demo järjestelmään voit tutustus netissä ja sekä Joutsassa ja Jämsässä. Himos loma-asunnon valvonta ja ohjaus on toteutettu näillä älykoti järjestelmillä. Pyydä tunnukset ja testaa kotona, tai sovi tapaaminen vaikka viikonlopulle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ouman EH-60 Päivitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...