Fiksu Pörssisähkön Ostojärjestelmä ,

Maksatko liikaa sähköstä? Kirpaiseeko lämmityskulut ja haluat 15-25% säästöä sähkölaskuun vaivattomasti? Vaihda pörssisähköön ja leikkaa sähkönkulutus minimiin kalliiden tuntien aikaan.

iPower Fiksu pörssisähkön ostojärjestelmä sisältää ohjelmiston ja kaikki tarvittavat laitteet, joiden avulla ostat pörssisähköä automaattisesti vain vuorokauden edullisimpien tuntien aikaan. Varaa lämpöä veteen ja betonilaattaa, tai ohjaa vain joustavasti käytettävien sähkölaitteiden kuormitus edullisten tuntien ajalle.

iPower Fiksu pörssisähkön ostojärjestelmä aloituspaketti on mietitty tyypillistä varaavaa sähkölämmitystä hyödyntävää kiinteistö, omakotitalo tai huvila asennusta varten. Paketti sisältää kaikki iPower Fiksu palvelun käyttöönottoon tarvittavat laitteet valmiiksi konfiguroituna.

Aloituspaketin sisältö eriteltynä:

Ohjauslaitteisto:
– iPower keskusyksikkö. Kaksi kotelomallia: Sähkökaapin DIN-kisko tai pöytä-/seinäasennettava.
– Keskusyksikön virtalähde. Virta voidaan syöttää myös esim. ADSL tai 4G LTE -reitittimen USB-liittimestä.
– iPower radiolähetin+vastaanotin yksikkö. Kantavuus noin 30m vapaassa tilassa mukana toimitettavalla 5cm patukka-antennilla.
– 0,5m USB-kaapeli keskus- ja radioyksiköiden välille.
– 1m CAT-5 kaapeli.

Lämpömittarit:
– 4 kpl langattomia lämpö+kosteusmittareita. Käyttökohteet esim. sisä+ulkolämpö, lämminvesivaraaja ja lämmöntalteenotto-/ilmanvaihtokoje.

Virtakytkimet:
– 1 kpl langaton kytkin lämminvesivaraajan etäohjausta varten.
– 2-4 kpl langattomia kytkimiä varaavan lämmityksen etäohjausta varten.
– 2 kpl pistorasiaan sopivia sisäkäyttöön tarkoitettuja langattomia kytkimiä asiakkaan omia ohjauksia varten
– 1 kpl pistorasiaan sopiva ulkokäyttöön tarkoitettu langaton kytkin asiakkaan omia ohjauksia varten (esim. auton lohkolämmittimen tai plugin-hybrid latauksen ohjaus varten. Tehonkesto max 16A, 3500W)

iPower Fiksu järjestelmän komponenttien toimivuus on testattu, jonka vuoksi peruskytkennät onnistuvat suosittelemamme sähköasennusliikkeen toimesta noin 2-3 tunnissa.

 

2 arviota tuotteelle Fiksu Pörssisähkön Ostojärjestelmä

  1. Maria

    Love this shirt! The ninja near and dear to my heart. <3

  2. Stuart

    This will go great with my Hoodie that I ordered a few weeks ago.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...