Ilmalämpöpumpun Etäohjaus

Näytetään tulokset 1–12 / 23

Ilmalämpöpumpun etäohjaus ja sähkönkulutusmittarit

Ilmalämpöpumpun etäohjaus on mahdollista lisätä myös vanhaan lämpöpumppuun. Infrapuna (IR) yleiskaukosäädin liitetään huvilan WiFi verkkoon ja se emuloi ilmalämpöpumpun kaukosäädintä (tuettu 1000+ eri mallia). Kännykkäsovelluksella (App) voidaan säätää etänä ilmalämpöpumpun tavoitelämpötilaa ja muita asetuksia.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus laitteella voidaan lisäksi etälukea lämpötila ja ilmankosteus, sekä toteuttaa myös huvilan alilämpö valvonta ja jäätymisvaara hälytys.

OmaVahdin WiFi sähkömittari valikoimasta löytyy useita ilmalämpöpumpun sähkönkulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan soveltuvia teho [W] ja sähkökulutus [ kWh] mittareita. Samat mittarit soveltuvat myös maalämpöpumppujen toiminnan seurantaan ja asetuksien optimointiin. Mittareita löytyy yksittäisten ja 3-vaihe sähkölaitteiden 16-200A virtojen seurantaan.

Tutustu laajaan valikoimaan erilaisia sähkömittareita:

  • Kiinteästi ryhmäkeskuksen DIN-kiskoon asennettavia
  • Helposti siirrettäviä pihtivirta/virtamuuntaja mittareita
  • Yksinkertainen sähkömittarilla varustettu WiFi pistorasia

Mieti mitkä yllä luetelluista ominaisuuksista ovat sinulle tärkeitä ja tutki alla esiteltyjä laitteita.

Kuulemme mieluusti lisää teidän valvonta ja etäohjaus tarpeista, sekä autamme valitsemaan tarpeeseenne sopivat laitteet. Avaa WhatsApp chat sivun oikeasta alareunasta, laita sähköpostia tai soita!