WiFi Virtakytkin 15A

, , , , , ,

WiFi virtakytkin 15A

WiFi virtakytkin 15A avulla etäohjaat sähkölaitetta TUYA Smart kännykkä sovelluksella ja ajastat sähkölaitteen toimimaan viikko-ohjelman mukaan.

 • Helppokäyttöinen On-Off WiFi virtakytkin 15A
 • Kytke sähkölaitteen johtoon ja liitä nettiin WiFi -verkon kautta
 • Ohjaa laitetta kännykällä etänä tai aikaohjelman perusteella
 • Kytkimen viikko-ohjelma sopii varaavien lämmityslaitteiden ohjaamiseen
 • TIMER OFF -toiminto kytkee sähköt pois päältä halutun ajan kuluttua
 • Virtakytkimen tehonkesto max 3500W / 15A, jännite AC 220-240V
 • Ilmainen TUYA Smart sovellus – Lataa Apple IOS tai Google Android kaupasta
 • Tässä mallissa ei ole teho W ja kWh kulutusmittaria – Katso mittarimallit

HUOM! Heti toimitukseen vastaava tuote – TUYA Mini Älykytkin 16A

WiFi Virtakytkin 15A – BlitzWolf BW-SS1

WiFi virtakytkin 15A liitetään suoraan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse älykoti ohjainta (gateway, hub). BlitzWolf BW-SS1 virtakytkin soveltuu erinomaisesti varaavien lämmityslaitteiden tai vastaavien paljon tehoa (2000-3500W) käyttävien laitteiden ajastamiseen ja etäohjaamiseen. Tupakka-askin kokoinen virtakytkin voidaan sijoittaa esim. ryhmäkeskukseen. Virtakytkin on liian iso normaaliin kytkentärasiaan, mutta sen kulmissa olevat ruuvinreiät mahdollistavat helpon kiinnittämisen rakenteisiin. Sähkönumero S2732000

Ilmainen TUYA Smart app sovellus toimii Google Android ja Apple kännyköissä, tai iPadissa. Sovelluksella pystyt kytkemään laitteita etänä välittömästi On-Off, tai tekemään säännöllisen viikko-ohjelman. TIMER OFF -toiminnolla voit ajastaa laitteen toimimaan valitun ajan.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää WiFi virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta. Testaa laitteita etänä OmaVahdin demojärjeslmän kautta.

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

1 arvio tuotteelle WiFi Virtakytkin 15A

 1. Matti Suursaari

  Näppärä WiFi-verkon kautta nettiin liitettävä ON-OFF kytkin + sähkönkulutusmittari. Kännykkä appin saa ladattu helposti pakkauksesta löytyvän QR-koodin avulla. Appilla voi kytkeä laitteita ON-OFF sekä tehdä aikaohjelmia, joilla valot saa syttämään määritellyn aikataulun mukaisesti. Edullinen ratkaisu pieneen ohjaustarpeeseen, koska kytkin ei tarvitse erillistä älykotiohjainta.

  Matti Suursaari, Kotka

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...